Ikke kategoriseret

En guide til Riga gamle bydel

Rigas gamle bydel er en af de mange perler af Østersøregionen. Handlende og ferierejsende, har været på besøg denne berømte havneby i over 800 år og bygder på og omkring stedet for den gamle by kan spores endnu længere tilbage. Grundlagt i 1201 af biskoppen Albert, blev Riga etableret som en handel ud post og en befæstet by, der ville blive brugt i kampen for Christianising de lokale hedninge.

I dag den gamle bydel er hjemsted for mange caféer og barer, klubber og pubber, hoteller og vandrerhjem, butikker og designerbutikker og ville være uigenkendeligt af beboerne, der grundlagde byen.

Det er blevet en central attraktion i byen for underholdning og den vigtigste kilde til handel og handel er nu turist baseret. Du vil finde nok til at besætte dig selv i den gamle by, hvis du har bare en kort ophold i Riga. Med masser af museer og shopping til at holde dig besat for dagen. Sørg for at give tid til et dejligt måltid eller en drink bagefter i en af de mange hyggelige cafeer og restauranter.

I dagtimerne kan du vandre rundt i byen, hvor du vil finde fantastiske middelalderlige kirker og brostensbelagte gader i hele gamle Riga og med så mange smukke seværdigheder at se dig. Du vil ikke have nogen mangel på Kodak øjeblikke. Så hvis du er en ivrig fotograf sørg for at pakke dit kamera. Ved aften tid lysene er tændt og musik fylder nogle af de lokale barer. Beboere i Riga i løbet af weekenden vil oversvømme ind i den gamle by klar til drinks og dans. I løbet af de nætter, Riga føles som en helt anden by, med tour grupper på over 50 forsvinder, bliver erstattet af ungdommelige partygoers søger spænding.