Ikke kategoriseret

Ferie i Mexico

Når det kommer til ferie og festligheder, intet andet sted i verden har flere festlige dem derefter det land Mexico. Mexico ligger lige under USA og lige over Mellemamerika, montering perfekt i mellem de to lande. Mexico har fået en masse negativ kritik på grund af nogle af de forbrydelser, der finder sted der, og mens der er en smule nedslående til en person, der ønsker at tage en ferie til Mexico, at størstedelen af Mexico er maleriske små byer, der består af store gæstfrihed og ren æstetisk skønhed.

Hele landet Mexico fejrer en hel forskellige store helligdage; hver af disse store helligdage falder ind under tre forskellige kategorier. Ferie i Mexico er kategoriseret som enten lovbestemte helligdage, ferier civile eller festligheder. Lovpligtige helligdage fejres rundt om i hele landet, mens på samme tid, er enhver medarbejder eller studerende lov til at tage fridag og stadig modtage deres regelmæssige løn. Civic helligdage er nøjagtig de samme som lovbestemte ferie med den undtagelse, at de ansatte ikke nødvendigvis har ret til at få en gratis fridag fra arbejde. Enhver ferie, der normalt er bredt fejret rundt om i verden, såsom mors dag, Valentinsdag og mange andre, vil falde ind under klassifikationen af fest.

Når nogen siger, at Mexico fejrer en masse helligdage, vil dette blive betragtet meget en underdrivelse. Mexico fejrer så mange forskellige ferie hele året, hver med sin egen betydelige betydning. Nogle af de mere populære lovbestemte helligdage ville være Ano Nuevo; dette er den første dag i det nye år. Så har du Dia de Indepencia, som er fejringen af, når den uafhængighedskrig første gang. En af de mest hørt om begivenhederne i Mexico, der også fejret i andre lande ved de mexicanske afstamning, er Cinco de Mayo; der ville falde ind under den borgerlige ferie kategori. Så har du festligheder såsom Alle Sjæles Dag, en fest ære alle dem, der er gået bort.