Ikke kategoriseret

Ferie partyspil

For hver af os der er nogle særlige ferie partyspil som vi gerne vil se til en fest, afhængigt af typen af partiet. Måske du ser frem til at gøre kyllingen dans hvert år på Onkel Hal eller børnene har en attraktion for musikalske stole. De vil endda slås stole, når du ikke spiller spillet. Nogle gange om vi bare ikke kan tænke på en god fest spil for at redde vores liv, eller vores partier, for dem med dette problem her er et par spil ideer.

Bingo (Unibet Casino ) kan ændres til næsten enhver part tema. For St. Patricks Day udgør nogle bingo kort med ordet “kløver” eller “Patty” øverst i stedet for bingo. Du kan endda finde frimærker i form af kløver for folk at afmærke deres kort med.

En stafet er altid sjovt på en familie fest. Denne påske udgør et æg relæ. Har hold af mennesker forsøger at bære en rå æg afbalanceret i en ske til hinanden og det første hold til at få ægget over målstregen vinder. Gør dem starter tilbage i begyndelsen, hvis de slipper ægget og bryde det.

Et fantastisk spil for par er “ABC Kissing Game.« Hvert par er et hold og en partner i parret skal kysse en kropsdel, der begynder med det første bogstav i alfabetet, så de næste par har at kysse en kropsdel starter med det andet bogstav og så videre. Hvis en af de par, der ikke kan tænke på en kropsdel til at kysse de er diskvalificeret og brevet bevæger sig videre til de næste par.