Ferieaktiviteter, Murcia, Quad cykling, Ridning, Ro kajak, Spanien

Ferieaktiviteter i Murcia, Spanien

Costa Calida er hurtigt ved at blive en top hot spot for ferieboliger i Murcia Spanien. Med vidunderlig indkvartering som villaer med private pools til leje, en lang række smukke strande og alle de bekvemmeligheder, du har brug for, er Murcia et perfekt rejsemål for gruppe- og familieferier.

Regionen tilbyder også en bred vifte af sport og ( https://www.unibet.dk/betting ) spændende aktiviteter for alle at deltage i. Uanset om du er efter quad biking, dykning, ridning eller har lyst på en dag med vinsmagning, er Murcia destinationen for dig.

Hvis du har valgt din villa til leje, booket dine fly og undersøger aktiviteter i Murcia, så kig ikke længere. Connect Rentals har udarbejdet en liste over Murcias yndlingssport og aktiviteter, som du kan nyde.

Quad cykling

Hvis du er efter spændende handling, så tag dig ind i en af ​​de lokale quad-cykelture i Murcia. Beliggende i Sierra Espuna, tilbyder Quad Espuna overkommelige, guidede quad-cykelturer i regionen. Kvalitet quad cykler, godt vejr og vidunderlige udsigt gør Murcia til en ideel quadcykel placering.

Vandreture, vandreture og bjergbestigning

Regionen Sierra Espuna er også ideel til vandreture i Murcia. Der tilbydes varierede vandreture med fantastisk udsigt, og mange dedikerede vandrestier er identificeret med nationale markerede ruter langs Costa Calida og er ideelle til alle aldersgrupper. Costa Calida tilbyder også rock og bjergbestigning muligheder, med crag og multi-pitch rådighed. Desnivel tilbyder et websted med klatring anmeldelser.

Ridning

Fra begyndere til erfarne ryttere tilbyder Equipo Escuela Murcia feriegæster en unik ridning oplevelse. Beliggende i Alguazas, Murcia, er prøveundervisning velegnet til voksne og børn, med ponyer til rådighed for mindre børn at køre.

Ro kajak

Hvis du vil tage til vandet i Murcia, er kajaksejlads en god mulighed. Den rolige vand i Mar Menor tilbyder rolige kajak muligheder. Espuna Adventure tilbyder kajaksejladser komplet med måltider inkluderet i den smukke Barrancos de Gebas-regionen.