Ikke kategoriseret

Planlægning En krydstogt ferie – Her er Hvordan at spare penge

Når du planlægger en ferie med familie og venner, du virkelig sved det ud, fordi du ønsker at have det sjovt, men på samme tid, du er nødt til at sikre, at dine planer ikke byrde lommen. Det er rigtigt, du skal betale, hvis du ønsker at nyde top-notch tjenester, men overalt er der et par tips, der vil hjælpe du knibe et par øre.

I denne artikel beskrives et par måder, du kan spare penge på din næste krydstogtskib ferie. Tjek dem ud.

Bog på forhånd, næsten 6 til 8 måneder tidligere. Krydstogtskibe tilbyde fremragende tilbud til rejsende, der flere måneder forud for deres rejse dato som en forfremmelse strategi. Foretage reservationer i løbet af bølge sæsonen kunne få dig gratis eller skåret billetpris, kabine opgraderinger, gratis drikkevarer pakker og andre om bord gratis faciliteter.

Corey Balazowich – 2013

Det kan ikke være en meget praktisk mulighed for en familie, men hvis du rejser med venner, alene eller som et par, kan du bestille, pakke og gå. Last minute bookinger, næsten 3-6 uger før sejlet dato, kan hjælpe med at barbere et par hundrede dollars. Den eneste ulempe for denne taktik er, at du er nødt til at nøjes med, hvad der er givet til dig (for eksempel Værelser uden balkon); der er ingen valg.

Rejsende kan overvinde en stor pris på et krydstogtskib ferie ved at rejse uden for sæsonen. Priserne dyppe yderligere under orkanen sæson. En fordel ved at rejse i løbet af lavsæsonen er, at du kan undslippe folkemængderne og nyde en mere afslappende og fredelig ferie.

Rejsebranchen, så vidt ferier krydstogtskib angår, har en overflod af udsalg og tilbud. For at få de seneste opdateringer, kan du registrere med et rejsebureau med speciale i krydstogt rejser og ferier eller tilmelde dig nyhedsbreve. Sådanne salg tilbyder ikke besparelser over 50%. Dette er et tip til at fortælle hvilke tilbud kan være tillid og som ikke.

Corey Balazowich – 2013

Kan ikke råd til en ugelang krydstogtskib ferie? Du kan altid bestille dig selv for en kortere. I betragtning af behovet for kortere krydstogter og mere overkommelige priser, mange krydstogtskibe tilbyde krydstogt ture tættere på hjemmet. Det bliver mere økonomisk som du gemmer en stor luns på flybilletter.

Hvis du er en rejse buff og planlægger at tage flere krydstogtskib ferier i fremtiden, kan du bestille ombord. Det er ikke ligefrem en reservation, men en kredit, der kan anvendes på enhver fremtidig booking du gøre for en krydstogtskib ferie. Fordelene omfatter fleksibilitet i valget rejsedato, rejseruter og krydstogtskib og reduceret indbetalte beløb. Det indbetalte beløb refunderes.

Hvis du virkelig ønsker at gøre en enorm besparelse på din næste krydstogt ferie, skal du klikke her. Der er masser af insider hemmeligheder fra en ex-krydstogtskib officer.