Ikke kategoriseret

Ting at gøre på ferie i Portugal

Portugal er et meget lille land i Europa. Det tilbyder en masse muligheder for en turist planlægger at besøge Portugal. I Portugal er der nogle af de bedste luksus sommerhuse og ferielejligheder i Europa. Nogle af disse fantastiske luksus villaer med svømmebassiner er ved siden af de dejlige gyldne farvede strande i Algarve. Der er også ferie gårde til leje, der er blevet konverteret med mange der har swimmingpools.En række flyselskaber tilbyder daglige flyvninger til Portugal som SAS, Norwegian og KLM. BravoFly har en komplet liste over flyselskaber, for mere information besøg deres hjemmeside.

Portugal grænser Spanien og det sydlige og vestlige del af landet er dækket af Atlanterhavet. Portugal er velsignet med stor vejr og Golfstrømmen påvirker bjergene ligger mod nord. Der er nogle smukke sommerhuse og gårde beliggende i disse bjerge med spektakulær udsigt.

Den største turistmål i landet er Algarve, som er en kystlinje, der har over 100 strande med sommerhuse og kalkstensklipper langs kysterne. Dette sted er fantastisk til solbadning og svømning. Algarve er berømt for sine hvidkalkede feriehuse og smalle gader, der er brostensbelagte op sammen. Portugal har høje ende restauranter og også steder, der er meget traditionel.

Portugal har sind blæser frodige landskaber og også bakker, som er runde i strukturen. Der er også vinmarker, der ligger i acres, der er meget opsigtsvækkende. Der er også sandstrande, der tilbyder turisterne billig og god ferietid. I Portugal er der en masse af middelalderlige byer; Lissabon, der er også hovedstaden og den historiske og elegante by Porto. Aktiviteter som golf i Algarve, ridning og fiskeri er en stor tidsfordriv aktiviteter for en turist opholder sig i et sommerhus.

Udendørs sportsgrene som tennis og cykling er populære familie aktiviteter, der er ganske underholdende aktiviteter i Portugal. Alle former for vandsport som vandpolo og vand bold er også tilgængelige i Portugal. Strandene i Algarves tilbud sejler på den traditionelle sejl båd kaldet Bom Dia gennem strandene. Der er også en delfin safari i de dybe oceaner, hvor du kan se vilde delfiner. Andre safarier omfatter en Jeep safari, der indeholder en komplet tur over hele Algarve. Mad og drikke af den portugisiske er ganske dejlige. Det omfatter sardiner, der er frisk tilberedt, Vino Verde, velsmagende kager, og havnen i rige prøvesmagning er noget værd at prøve. Mange ferierende på ferie til Portugal ophold i self catering lejligheder til at nyde den lokale mad og natteliv.